Gesad és un despatx destinat a
Serveis d'assessoria, serveis jurídics i serveis de LOPD i LSSI

Oferim una atenció personalitzada i màxima professionalitat

Quí som?

Som un despatx amb més de 30 anys d’experiència dedicats a la prestació de serveis de consultoria, assessoria i gestió de la petita i mitjana empresa. Oferim a l’empresa i a professionals un servei de gestió integral. La nostra relació amb el client és personal, activa i professional i adaptat en tot moment a les noves tecnologies. És per això que a través del nostre portal client mantenim la informació i els documents en format electrònic a disposició de l’empresa de manera continuada i a través del portal treballador externalitzem les tasques de la relació legal entre l’empresa i el treballador.

Serveis d'assessoria

A gesad li oferim assessorament a la seva empresa en tots el àmbits possibles. Comptem amb els millors advocats i assessors, amb la experiència i coneixements demostrats al llarg de 30 anys.

Serveis jurídics

Disposem de personal especialitzat que recolza en tots els àmbits del Dret. així com en la defensa dels seus interessos i l'elaboració de qualsevol tipus de contractes.

Serveis LOPD i LSSI

A Gesad adeqüem a la seva empresa a la Llei Orgànica de Protecció de Dades revisant les relacions contractuals i textos legals per a email, internet, etc.

Atenció personalitzada

Truqui'ns per resoldre qualsevol dubte i nosaltres li oferirem totes les vies possibles per donar-li una solució. Pot contactar amb nosaltres al 936 850 837